COŞKUN ERTEPINAR ORTAOKULU

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ ... 1.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin 2.Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verildiğini bilsin. 3.Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. 4.Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 5. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşma için çalışsın.

Misyon: Biz ... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama saati:08:30 Ders Bitim Saati :14:30
Sportif Etkinlikler: Resim Şenlikleri Spor Müsabakaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 Tubitak Bilim Fuarı Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Çalışmalarımız başlamıştır.

WEB - https://coskunertepinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BOSTANCIK MAH. ÇATAK CAD. COŞKUN ERTEPINAR OO BLOK NO 75/1 MAMAK / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Bostancık Mahallesinde Çatak Caddesi üzende 75/1 Numara ile hizmet verilmektedir.

Ulaşım Kızılaydan,Dikimevinden,Saimekadından,6 ağaçtan,Karaağaçtan,Çiğiltepe Askeri Lojmanlarının içinden bostancık mahallesine gelmektedir. Ayrıca Ulus´tan hareket eden Karapürçek-Eskiyol dolmuşları okulumuzun arka caddesinden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılay 13 km-Ulusa 10 km mesafede bulunmaktadır