Projemiz Kabul Edildi

27.02.2021 183

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ayşe Pelin SAY'ın kurucu olarak başvurduğu e-Twinning projesi kabul edilmiştir. E-Twinning Projemiz sınıflarımızda bulunan yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim sistemimize entegrasyonunu kolaylaştırmak için kuruldu. Farklı kültürlerden gelen yabancı uyruklu öğrenciler için daha kapsayıcı okul ortamlarını ve eğitim stratejilerini çeşitlendirmek amaçlandı. Yabancı uyruklu öğrencilerin kültürlerarası eğitime yönelik beceriler kazanmalarını ve dillerini daha iyi kullanarak kendilerini daha iyi ifade edebilmelerini amaçladık. Eşitlikçi ve kapsayıcı eğitim ilkelerini, sürdürülebilir ulusal ve uluslararası bir ağ kurarak öğrencilerimiz için teşvik etmek ve bu öğrencilere yönelik eğitsel ve akademik çalışmalar için yeni araçlara ihtiyaç duyulması, sınıf ve okul ortamları içerisinde öğrencilerin yaşadıkları iletişim sorunlarını ortadan kaldırmak önceliklerimiz arasındadır. Ayrıca DIVERSITY (Developing Integrity, Variety, Equality, Respect, Solidarity and Interculturalism for Teachers and Youngsters) isimli Erasmus+Ka101 projemizi yaygınlaştırmak amaçlanmıştır.

27-02-2021