Milli teknoloji hamlesi için TEKNOFEST yarışmalarında biz de varız!

16.03.2020 161

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, birçok önemli kurum ve firmanın desteğiyle 2017 yılından beri gerçekleştirilen bir festivaldir. Türkiye'nin teknoloji üretebilmesini ve millî teknoloji hamlesini gerçekleştirmesini teşvik eden festivalde yapılacak yarışmalara Coşkun Ertepınar Ortaokulu olarak 4 takım ile başvuruda bulunduk. İnsanlık Yararına Teknoloji Kategorisi'ne: Ayyıldız Ekip takımından Sami Yusuf Doğan, Çağrı Özbek ve Muhammed Enes Arslan bir proje ile; Muhteşem Üçlü takımından Özge Şakrak, Gül Sena Torlak ve Mehmet Eymen iki proje ile; Eğitim Teknolojileri kategorisine: Uzay Sever takımından Zehra Küyük bir proje ile başvuruda bulunmuştur. Öğrencilerimize ve onlara danışmanlık yapan öğretmenlerimiz Mehtap Şafak Atila ile Nazlı Barış'a başarılar dileriz.

16-03-202016-03-202016-03-202016-03-2020