Farklılıklar İçinde Birliktelik Projesi

DIVERSITY

FARKLILIKLAR İÇİNDE BİRLİKTELİK

PROJESİ

9 OKUL VE 16 FARKLI MİLLETTEN ÖĞRENCİ İÇİN OLUŞTURULAN ERASMUS+ Ka101 PROJESİ ORTAKLARINDAN BİRİDE COŞKUN ERTEPINAR ORTAOKULUDUR. PROJEMİZİN BAŞ ORTAĞI İSE ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜDÜR.

DIVERSITY NE DEMEK?

DIVERSITY (Developing Integrity, Variety, Equality,  Respect,  Solidarity and Interculturalism for Teachers and Youngsters) "FARKLILIKLAR İÇİNDE BİRLİKTELİK".

Erasmus+ projemiz 31.12.2020 tarihinde resmi olarak başlamış olup yaklaşık olarak 12 ay sürmesi planlanmıştır. Ortağı olduğumuz projenin bütçesi 75.030,00 EURO'dur ve Hibe alan en büyük projelerden birisidir.

PROJE GENEL HEDEFLERİMİZ

1.Farklı kültürlerden gelen yabancı uyruklu öğrencilerin entegrasyonu için daha kapsayıcı okul ortamları ve eğitim stratejilerini teşvik etmek için personel becerilerini artırmak.

2.Avrupa'daki öğrenme hareketliliği konsorsiyumu kapsamında öğretmenlere, yöneticilere, öğrencilere ve ebeveynlere kapsayıcı ve kültürlerarası eğitime yönelik beceriler kazandırmak.

3.Eşitlikçi ve kapsayıcı eğitim ilkelerini sürdürülebilir uluslararası bir ağ kurarak teşvik etmek.

KONSORSİYUM ÜYESİ OKULLAR:

1. ALTINDAĞ NAZİFE HATUN İLKOKULU